Táplálkozási segédletek

segedletek

Miközben felkészül az egyes rákgyógyító kezelésekre, elviseli vagy éppen befejezi azt, reméljük, hasznosnak találja az itt található információkat. További tanácsokat kaphat szakorvosától, háziorvosától, szakápolóktól, dietetikustól.

 

Táplálkozási segédletek rákbetegeknek

Étvágytalanság és táplálkozási nehézségek rákbetegségben

Annak érdekében, hogy szervezetének megadja a megfelelő támogatást a daganatellenes kezelések ideje alatt és elősegítse felépülését, a legfontosabb, hogy szervezetét a lehető legjobb tápláltsági állapotba hozza.

Tovább

Gyakori kérdések a táplálásterápiáról és a speciális élelmiszerekről

Az alábbiakban táplálással és speciális, gyógyászati célra szánt élelmiszerekkel kapcsolatos gyakori kérdéseket és annak válaszait olvashatja.

Tovább

Kihez fordulhatok rákos megbetegedés esetén?

Az alábbiakban azokat a szakembereket, orvosokat gyűjtöttük össze, akikkel daganatos megbetegedés esetén nagy valószínűséggel kapcsolatba kerül a beteg, és akik szerepet játszanak a táplálásterápiában.

Tovább

Orvosi kifejezések szótára – daganatellenes terápia kapcsán

Megérteni az orvosunk által használt orvos-szakmai szakzsargont, valódi kihívást jelenthet. Összegyűjtöttük a leggyakrabban használt kifejezéseket és jelentésüket, hogy segítsük az eligazodást az orvosi nyelvezetben a vizitek és a terápia során.

Tovább