Táplálásterápia a rákgyógyításban

slide-taplalasterapia

Táplálásterápia elrendelése esetén az orvos által felírt speciális, gyógyászati célra szánt élelmiszer javíthatja a rákbeteg tápláltsági állapotát és ezáltal hozzájárulhat a rákgyógyítás eredményességéhez. Azonban csak a megfelelő ideig folytatott kúrával érheti el a kívánt eredményt!

Étrendkiegészítő vagy gyógyászati célra szánt élelmiszer?

Bár mind az étrend-kiegészítők, mind a speciális gyógyászati célra szánt élelmiszerek, élelmiszernek minősülnek, mégis meglehetősen eltérő szerepet töltenek be a táplálkozásban.

Tovább

A speciális, gyógyászati célra szánt élelmiszerek szerepe

Az orvos által felírt speciális élelmiszer olyan készítmény, mely emelt energia-, vitamin-, ásványianyag- és nyomelem-tartalma révén biztosítja a napi tápanyagszükségletet.

Tovább

Hogyan segíthetik a speciális élelmiszerek a rákgyógyítás sikerét?

Klinikai kutatások bizonyítják, hogy a táplálásterápia javíthatja a daganatellenes kezelés eredményességét. Azonban csak a megfelelő ideig folytatott kúrával érheti el a kívánt eredményt!

Tovább

Táplálásterápia a rákgyógyítás egyes fázisaiban

A speciális, gyógyászati célra szánt élelmiszerek használata – más néven táplálásterápia -, hozzájárul a daganatellenes terápia hatékonyságához, segíti felépülését és hozzájárul ahhoz, hogy életminősége javuljon.

Tovább