Táplálásterápia a rákgyógyítás egyes fázisaiban

táplálásterápia rákgyógyításA tápszerek használata – más néven táplálásterápia – hozzájárul a daganatellenes terápia, a rákgyógyítás hatékonyságához, segíti felépülését és hozzájárul ahhoz, hogy életminősége javuljon.

 

Táplálásterápia a rákgyógyítás egyes fázisaiban

A táplálásterápia keretében felírt tápszerek a rákgyógyítás bármely fázisában elősegíthetik a rákellenes kezelés eredményességét. Kövesse mindig orvosa utasítását!

Diagnóziskor – a rákellenes terápiára való felkészüléshez
A speciális tápszerek, magas energiatartalmuk révén, biztosítják a szükséges energiát. Megfelelő tápanyagellátást jelentenek a daganatellenes kezelésre való felkészüléshez.

A terápia során – a veszélyes mértékű fogyás elkerülése céljából
A megváltozott ízérzékelés, szaglás, stb. miatti étvágycsökkenésre megoldást jelenthet a speciális tápszerek széles ízválasztéka, amely biztosítja, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A tápszerek a megfelelő tápanyagellátás révén segítenek a súlycsökkenés megelőzésében, elkerülve így a veszélyes mértékű fogyást.

Az utókezelés alatt – az erőnlét megtartásáért
A speciális tápszerek széles választékban hozzáférhetőek, ezért hosszútávon is fogyaszthatók anélkül, hogy unalmassá válnának. Emellett kiválóan illeszthetők a mindennapi életbe és étrendbe, hagyományos ételekkel is kombinálhatók.